neděle 2. března 2014

NAKOUPENO za Únor 2014

Už je to tak, máme tu Březen a poslední dobou i takové Jarní počasí. Nevím jak Vy, ale mně ani nevadilo že tu sníh a mrazy dlouho nebyly. Sice mám Zimu ráda a taky ráda provozuji zimní sporty, ale je to zase fajn pocit vyjít ven v botaskách místo kozaček. Teplé kabáty vyměnit za lehčí kožené bundičky a rukavice a čepice pomalu odkládat do skříní. Článek na téma spotřebovaných produktů za Únor asi nestihnu a ani nemám moc materiálu, takže se tu objeví až spotřebováno za Březen. Jako vždycky se mi tu za měsíc sešlo pár věcí, a o těch to dnes bude. Tak jo, pustíme se do toho :-)


Soupis všech zmiňovaných produktů:
Inglot - stín na obočí č. 569
Inglot - freedom system na čtvercové stíny
Inglot - štětec 17TL na obočí nebo linky
Inglot - báze pod make-up
Aussie - šampón pro dlouhé vlasy (zde)
Aussie - kondicionér pro dlouhé vlasy (zde)
Aussie - 3 minute miracle maska na vlasy (zde)
Dermacol - tělové mléko belgická čokoláda (zde)
Montange Jennesse - hřejivá maska
Sleek - au naturel paletka
Dermacol - imperial make-up
Sephora - odličovací gel na voděodolný make-up (zde)
Sudocrem - antiseptický ochranný krém
Bi oil - tělový olej (zde)
Bioderma - atoderm nutritive krém na suchou pokožku (zde)
Ziaja - kokosové krémové sprchové mýdlo
Ziaja - ochranný intimní gel
Palmolive - mediterranean moments marocco xxl sprchový gel


Aussie - šampón pro dlouhé vlasy (zde), celé tohle kombo používám teprv měsíc takže ucelený názor ještě nemám. Abych řekla pravdu tak mám zatím neutrální pocity. Šampón je zvláštní, má trochu modrou barvu a vlasy jsou po něm hodně hrubé takže masku nebo kondicionér použít přímo musím. Vůni má nevýraznou, trochu mentolovou.
Aussie - kondicionér pro dlouhé vlasy (zde) je asi nejslabější článek ze všech tří produktů. Stejně tak jako u šampónu se mi i tady líbí mačkací zavírání. To co mi připadá celkem divné, je barva balení produktů. Všimli jste si toho? Šampón je krémový, kondicionér modro bílý a maska teplejší bílá. Zvláštní, myslela jsem si že produkty z nějaké řady mají mít stejné balení.
Aussie - 3 minute miracle maska na vlasy (zde) je snad nejznámější maska hned po Macadamia masce. Tento výrobek má tu specifickou vůni žvýkaček, na kterou buď lidi nadávají nebo jí milují. Já patřím k těm, kterým to nepřijde nic hrozného a voní mi. Dále je tu pak to otvírání/dávkování, které funguje tak že balení pouze zmáčknete a zespoda z gumového otvoru vyleze maska. Do sprchy se mi to zdá praktické ale na cestování je to ta největší blbost. Jelikož se to nedá nijak zavřít, tak se s tímhle produktem rozhodně cestovat nedá. Jak to dělají asi ti co masku milují a jedou na dovolenou?


Ziaja - ochranný intimní gel jsem chtěla vyzkoušet už delší dobu. Používám jedině Lactacyd a zachtělo se mi po změně. Navíc se mi líbilo že je levnější, 500ml je dost takže mi vydrží určitě dlouho. Voní jemně a nevtíravě. Na výběr bylo z modré, růžové a oranžové verze, přičemž každá z nich je určená na nějaké problémy. Tahle je taková univerzální.
Ziaja - kokosové krémové sprchové mýdlo je mým oblíbeným produktem od Ziaji. Mám už druhé balení a těším se až si ho vezmu s sebou do sprchy, ale ještě chvíli si bude muset počkat protože zkouším jiné. Připomíná mi dovolenou v Turecku, kde jsem ho používala poprvé. Přijde mi to fajn mít některé vzpomínky spojené s produkty, protože vždy když ho pak použijete tak si vzpomenete a jakoby Vás to přeneslo do té doby.
Palmolive - mediterranean moments marocco xxl sprchový gel, a tohle je zas můj nejoblíbenější od Palmolive. Už uteklo půl roku co jsem na něj dělala recenzi tady. V poslední větě jsem zmiňovala že se v mé koupelně ještě ukáže, a ano stalo se tak. Mám hned dva do zásoby a jedním je toto xxl balení. Koupila jsem ho v Polsku, kde byl ve slevě a vyšel na 60kč. Jako pardón ale kdo by jste ho nevzal když normální balení 250ml stojí u nás 73kč a tady bylo 500ml za 60? Takže výhodný kup oblíbeného produktu udělá radost.
Dermacol - tělové mléko belgická čokoláda (zde), sice jsem říkala že nejsem typ člověka co by si mazal celé tělo ale v Lidlu ho měli za 39kč tuším? Vůně je skvělá, jako kdybych před nosem měla opravdu pomeranč a čokoládu. Docela mně překvapilo že je tělové mléko zbarvené do oranžova ale jinak na těle nebarví. Zatím mi připadá dobrý a časem se tu objeví recenze.


Montange Jennesse - hřejivá maska byla ve slevě, stála asi 20kč tak jsem si vzala hned dvě. Docela jsem se bála toho hřejivého účinku, protože při poslední masce co jsem si dávala jsem měla alergickou reakci a ta mi ten "hřejivý" pocit taky obstarala :-D Použila jsem jí zrovna včera, a byla příjemná. Maska není tak červená jako na  obrázku obalu, je jen lehce průhledná červená. Hřejivý pocit trvá asi jen minutku. Plánuji udělat recenzi na všechny masky od Montange Jennesse co jsem vyzkoušela.
Sephora - odličovací gel na voděodolný make-up (zde)je něco jiného než tekuté vodové či olejové odličovače. Zprvu jsem se toho také bála, ale nakonec je to stejné jako s ostatními. No navíc s tím rozdílem že jsem si ho občas brala do sprchy a odličovala se tam, což je + že se dá využít i takto na rychlé odlíčení. Pár záporných vlastností taky má, ale o tom příště.
Bioderma - atoderm nutritive krém na suchou pokožku (zde) jsem si musela koupit protože se mi přes zimu obličej trochu vysušil. Nevěděla jsem si rady protože mi nic nepomáhalo. Koupila jsem ho v lékárně za 99kč a myslím si že ve většině je ještě za tuto cenu k dostání. Pokud máte suchou pokožku, určitě tenhle krém za tu cenu stojí za vyzkoušení. Ale pospěšte si, normálně totiž stojí okolo 250kč.
Bi oil - tělový olej (zde) je mé druhé balení. Své dojmy a názory z prvního balení jsem psala v tomto článku, tak pokud to někoho zajímá, mrkněte se. Až spotřebuji i toto balení tak tak udělám druhý díl článku a v podstatě shrnutí, jestli to stojí za to nebo ne.
Sudocrem - antiseptický ochranný krém je snad nejvšestrannější krém co znám. Pomáhá na akné, suchou kůži, ekzémy, podráždění a různé odřeniny a tak dále. Mám připravený článek, takže v brzké době se tu s ním  seznámíte blíže.


Dermacol - imperial make-up je momentálně v akci v DM za 99kč. Došel mi můj oblíbený True Match od L'oréalu a tak začal můj lov po světlém make-upu. Asi všichni víte jaka je u nás situace s odstíny.. no štve mně to. Koupila jsem si tedy na zkoušku tenhle imperial, a bohužel je na mně moc růžový. Snažila jsem se to míchat snad ve všemi make-upy ale prostě žlutý podtón do toho nedostanu. Na pleti byl moc příjemný, pěkné skoro až střední krytí a celkově mně zaujal. Doufám že se někdy dostanu do fáze, kdy ho budu moct používat.
Sleek - au naturel paletka byl dárek od mého přítele. Většina z Vás asi ví čím jsou ty stíny slavné a co na nich je. Já bych se o tom v pozdější době taky chtěla rozepsat.


Inglot - stín na obočí č. 569 mi vybrala slečna v Inglotu, tak doufám že mi sedne. Tento stín a freedom systém byly na mém wishlistu už nějakou dobu, a konečně, mám je! Docela jsem se bála těch odstínů protože mi přišli nějaké divné a když jsem jej chtěla zkusit na ruku tak nebyly zas tak pigmentované jak jsem chtěla. Ale uvidíme.
Inglot - freedom system na čtvercové stíny, docela lituji že jsem si nevzala paletku na tři stíny, ale zase jsem si říkala že tři na obočí potřebovat nebudu. Nevím jak Vy, ale já tyhle freedom systémy naprosto zbožňuji. Jsou nádherné a vůbec ten princip toho že si koupíte paletku a můžete si ji nakombinovat stíny, pudry, tvářenkami apod. je super.
Inglot - štětec 17TL na obočí nebo linky jsem si musela koupit, když už jsem brala ty stíny na obočí. Pojem "musela jsem" je poměrně relevantní jak pro koho. Mám doma tři zkosené štětce, jeden je od Inglotu 31T na linky, druhý je od E.L.F a další je z ebay. Ty dva poslední štětce se poslední dobou tvářili tak jako že už jim dosluhuje, takže jsem toužila po novém.
Inglot - báze pod make-up byla na mém wishlistu na Únor, a nakonec jsem si tedy splnila své přání. Ještě jsem ji nezkoušela, stejně tak jako všechny věci z Inglotu protože jsem si je přivezla včera ale moc se na to těším. A doufám že bude lepší než od Dermacolu. Zatím se mi rozhodně víc líbí balení které není skleněné.

Tak jo, a jsme u konce.. bylo to zas dlouhé že? :-) Nevím proč, ale články Nakoupeno mě baví psát ze všeho nejvíc. Sice je s nima poměrně práce ale stojí to za to. Dnes jste si mohli všimnou že v mých nákupech převládá pečující kosmetika, a vlastně to tak bylo a je skoro vždy.
Přeju Vám krásný zbytek víkendu, a hezký start do nového týdne.

Žádné komentáře:

Okomentovat