středa 9. prosince 2015

NAKOUPENO ZA LISTOPAD 2015

Jupíjou, dnes bych Vám ráda ukázala, co jsem si kosmetického nakoupila za měsíc Listopad  :-)



Soupis všech zmiňovaných produktů:

Garnier - micelární voda pro smíšenou pleť
Nivea - micelární voda
Nivea - čistící pásky
Nivea - čistící gel
Nivea - čistící peelingový gel 3v1
Nivea - lehký hydratační krém
Nivea - lehký denní krm anti-spot
Biotherm - beloved kit 
Vichy - normaderm sada
Vichy - normaderm night detox
Vichy - normaderm global anti imperfection hydrating care
Dermacol - precise black
Ziaja - petrželkový oční krém
Ziaja - manuka noční exfoliační krém
Ziaja - čistící peelingová maska
Ziaja - odličvací gel okurka a máta
Ziaja - sprchový krém perník



Garnier - micelární voda pro smíšenou pleť, vyzkoušela jsem už tu růžovou verzi a nemůžu na ní říct křivého slova, ale lákalo mě si koupit i tuto pro smíšenou až mastnou pleť. Co se týče odlíčení make-upu na pleti není nijak odlišná od té růžové, ale s řasenkou a linkami to o něco málo dělá hůř.
Za ty peníze není rozhodně špatná, jen se mi na první pohled o trošku zdá lepší ta růžová verze.
A teď vás tu budu bombardovat Niveou, protože v drogerii Teta na ní byla 50% sleva, a to se vyplatí po dlouhé době něco vyzkoušet! Sice jsem chtěla dalších 128 věcí, ale postačím si i s tímhle :-D

Nivea - micelární voda byla v duopacku s druhou micelárkou a vyšla jedna tedy cca na 50kč. Už jsem jí jednou měla, není špatná takže proč ne.
Nivea - čistící pásky jsem si pořídila na popud jedné blogerky, která na ně pěla ódy.. No.. Upřímně řečeno mě to dost naštvalo, protože na mě to nedělá nic a jestli mi to vytáhne jednu černou tečku, tak je to vážně drahá sranda. Dala jsem je tedy na otestování i pár členům z rodiny, a taky neskákali zrovna metr vysoko. Takže za mě jsou to vyhozené peníze.


Nivea řadu pro problematickou pleť jsem nikdy nezkoušela a jelikož mám teď místo obličeje odporný xicht, potřebuji to nějak napravit! :-D
Nivea - čistící gel se hodí vždycky, já se odličuji pravidelně mokrou metodou ráno a večer, takže jakýkoliv čistící produkt na pleť ráda uvítám.
Nivea - čistící peelingový gel 3v1 mě zaujal, protože tyhle peelingy, které když zaschnou a stane ze z nich maska mám celkem v oblibě. Jsem zvědavá, zda trumfne můj nejoblíbenější Manuka peeling od Ziaji (viz. níže).
Nivea - lehký hydratační krém jsem měla ve vzorečku a líbilo se mi, jak se rychle vstřebá a pleť zanechá i přes to hydratovanou. Zároveň by měl pomáhat předcházet pupínkům.
Nivea - lehký denní krém anti-spot, popravdě nevidím velký rozdíl mezi tímto a krémem výše. Vím jen to, že už se asi tento neprodává. Každopádně mě stál se slevou asi 60 kč, tak proč to nezkusit?
Zatím si věci od Nivei chci "schovat" k Vánocům a pak Vám postupně napíšu, jaké jsou :-)


Biotherm - beloved kit byl pro mě impulzivní nákup, z ničeho nic. Jsem totiž úchyl na miniaturky.. ale aspoň můžu takhle vyzkoušet víc věcí najednou :-)


Největší radost jsem si udělala Vichy normaderm sadou, ve které byl night detox, tonikum a čistící gel.


Vichy - normaderm night detox právě používám pravidelně každý večer, a naopak ráno zas Vichy - normaderm global anti imperfection hydrating care tak Vám o těchto produktech povím něco až později.


Dermacol - precise black jsou mé oblíbené linky ve fixu za pár korun. Dopotřebovala jsem jedno balení a šla jsem si hned pro další. Bohužel jsem si koupila asi nějaké otevřené linky, protože fix nekreslí úplně 100%.


Velký nákup jsem dělala také v Polsku, kde jsem se konečně dostala do Ziaja shopu.
Ziaja - petrželkový oční krém mám již minimálně po druhé a zatím mi na mé (ještě) mladé oční okolí stačí. Navíc za tu cenu? (s prominutím) Děláte si ze mě sakra prdel, že ten krém stojí 5zlotých, což je při nejhorším 35kč? No jedním slovem BOŽÍ.
Ziaja - manuka noční exfoliační krém jsem chtěla vyzkoušet, protože maska (níže) ze stejné řady manuka mi sedla perfektně. Ale bude muset na mě krém dlouhou dobu počkat, než spotřebuji ty ostatní zásoby.
Ziaja - čistící peelingová maska jak jsem zmiňovala již výše, je PERFEKTNÍ. Tohle je přesně ten typ peelingu, který mám ráda a navíc po zaschnutí slouží jako maska. Mám již druhé balení a je to pro mě velký oblíbenec. Zaslouží si samostatný článek.
Ziaja - odličvací gel okurka a máta stále platí, že odličovacích gelů není nikdy dost a navíc jsem ho viděla i u Áji, takže bylo jasno.
Ziaja - sprchový krém perník, a teď vážení, jestli je něco co NUTNĚ POTŘEBUJETE na letošní Vánoční sezónu, tak je to tenhle sprchový krém. Voní naprosto úžasně, po perníčkách a skořici. Nikdy jsem nechápala co lidi s těmi perníčky mají, protože mi ty produkty moc nevoněly, jsem totiž hodně náročná, ale tohle je prostě bomba. + se k tomu prodává i krém na ruce a samozřejmě, že ho mám také.

Nakonec přikládám fotku celého nákupu Ziaji, ke kterému jsem dostala hromadu vzorečků! :-)


Tělový masážní olej, čistící gel máta a okurka, mýdlo na ruce, zimní sprchový krém, zimní krém na ruce, odličovací ubrousky na oční make-up, krém bílý čaj, manuka noční krém, petrželkový oční krém a vzorečky.

Mějte se krásně, budu se těšit příště ! :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat